A curs cu amenzi în Argeș! Sute de sancțiuni și zeci de permise reținute

În acest weekend, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor și pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În urma verificărilor, au fost aplicate 275 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 70.000 de lei. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 28 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Cum în niciun weekend nu lipsesc șoferii inconștienți, care circulă cu viteză excesivă, nici acest final de săptămâna nu a făcut excepție. Prin urmare, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii a fost sancționat de oamenii legii după ce a fost înregistrat de apartul RADAR cu viteza de 115 km/h. Tânărul a primit o amendă de 1305 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Un alt tânăr de 25 de ani, din Mioveni, a fost prins conducând un autoturism pe DN73 Mărăcinenicu 104 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.