A câștigat de două ori…amendă! În carantină, prins la păcănele

Sâmbătă, în jurul orei 20.30, jandarmii care desfășurau o acțiune punctuală pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii a virusului Sars-Cov2, au depistat în incinta unei săli de jocuri din municipiul Pitești, un tânăr de 32 de ani care nu purta corespunzător masca de protecție. În momentul verificării identității acestuia, jandarmii au constatat că tânărul figurează în carantină la domiciliu.

CITEȘTE ȘI ... (video) Notă de plată în amenzi. Petrecere pentru copii oprită ieri


Astfel, pe lângă amenda de 1.000 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, acesta a mai ‘’câștigat’’ încă 4.000 de lei amendă pentru încălcarea măsurii carantinării la domiciliu.

CITEȘTE ȘI  ... (video) Au vandalizat ușa unei toalete publice - Părinții, buni de plată


După aplicarea măsurii contravenționale, tânărului i s-a pus în vedere să se întoarcă la domiciliu și să respecte măsura carantinării. 


”Reamintim pe această cale că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19.”, este mesajul jandarmilor argeșeni.