A băgat trei minore în spital...din neatenție!

Accident rutier, în urmă cu puțin timp, pe DN7, drumul care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Bascov. O șoferiță în vârstă de 52 de ani din Constanța, care se îndrepta la volanul unui autoturism dinspre A1 spre Vâlcea, a pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit în afara părții carosabile. 

CITEȘTE ȘI ... (VIDEO) Infractorii bunului- simț sancționați de polițiștii de la Locală!

 

La fața locului au fost chemați pompierii cu cu autospecială pentru a asigura măsuri de prevenire și stingerea incendiilor. O ambulanță a SAJ Argeș a ajuns, de asemenea, la fața locului.  Cele trei minore, două de 17 ani și una de 15 ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Pitești, pentru investiții suplimentare. Se pare că au sufetit răni ușore; prezinta traumatisme la nivel cranio-facial și atacuri de panica.

Traficul în zonă nu este blocat. 

Potrivit polițiștilor, se pare că șoferița, care urma să ajungă la Timișoara, ar fi avut alte preocupări care i-au distras atenția de la drum. Ramane ca in urma anchetei sa se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.


Foto descriptiv