A băgat în șanț o mașină de poliție! Tânăr încarcerat

Un tânăr de 30 de ani din Uda a fost încarcerat, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În noiembrie 2017, bărbatul, care fusese eliberat condiționat, după ce a făcut închisoare pentru furt, a fost urmărit de o mașină de Poliție, după ce s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu avea dreptul de a conduce. Acesta a mai fost sancționat pentru infracțiuni rutiere și în 2016, însă nu s-a învățat minte. În 2017, tânărul nu a vrut să oprească la semnalul polițiștilor. Mai mult, a reușit să se ciocnească cu echipajul de poliție, pe care l-a și băgat în șant. Nici atunci, însă, nu a oprit, ci și-a continuat drumul. În urma impactului, un polițist a fost rănit.

În decembrie 2017 a fost reținut, iar ulterior a primit control judiciar. În luna decembrie a anului trecut au fost finalizate cercetările, iar joi a fost pus în executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Piteşti. Acesta a primit 3 ani și 7 luni pentru infracțiunile comise, plus 498 de zile închisoare (restul pedepsei care trebuia executată) și 4000 de lei amendă.