Mâine se deschide AGRO Pitești  - Târg de Echipamente, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale

În perioada 9-12 mai, îşi deschide porţile Târgul Agro (ediția IV-a), care îşi va întâmpina vizitatorii cu spectacole de folclor, promoţii şi discounturi la echipamente şi utilaje agricole, premii zilnice şi produse proaspete tradiţionale, aduse de producătorii din zona Argeşului.  Evenimentul, care va avea loc în parcarea Jupiter City – Carrefour, este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş.

CITEȘTE ȘI ... Speed Marathon s-a încheiat! 1300 de sancțiuni și peste 100 de permise, în 7 zile!


Edițiile anterioare (2016 – 2018) s-au dovedit a aduce pentru fermierii din zona noastră informații extrem de utile din domeniul agriculturii (echipamente și utilaje de ultimă generație ale celor mai importanți producători din lume, prezenți prin dealeri din România - IPSO (John Deere), AJG (Zetor), Cesivo Agricultură (Mecanica Ceahlău, Tehnofavorit), AGROCONCEPT (New Holland), Agromec Ștefănești (Maschio Gaspardo).


Agro Pitești: Ce putem găsi aici!

- O suprafață expozițională de peste 7.500 mp cu accces facil pentru expozanți și vizitatori, situată în parcarea Complexului Comercial Jupiter City.
- Un număr de peste 60 de expozanți.
- Diversitate de expozanți – de la echipamante și utilaje agricole de ultimă generație (tractoare, combine, etc), echipamente și accesorii (cântare, uleiuri, soluții integrate de asigurare /finanțare oferite de bănci și societăți de asigurare) și până la produse agroalimentare tradiționale; 
- Elemente inedite – prezentări de artă populară argeșeană, tombolă cu numeroase premii (premiul cel mare – un porc în viu oferit de Radic Star).