8 Martie în magazinele din Jupiter City Pitești!

Doamne și domnișoare - este ziua voastră! Domnilor - este oferta de neratat!

 

Dragi mame, onorabile femei, stimate doamne si domnisoare, va uram din inimi cel mai calduros si solemn "La multi ani!"! De ce 8 Martie este Ziua Femeii, v-ati intrebat vreodata? Da, si noi! Am cautat si am aflat ca o zi a femeilor, recunoscuta in lumea intreaga, insa fara a avea o data anume, a fost propusa in 1910 de Internationala Socialista reunita la Copenhaga. Dupa aia, Adunarea Generala ONU a fost cea care a fixat-o pe 8 Martie; asa a ramas pina azi, cind - repetam! - venim la dumneavoastra cu cele mai calduroase urari. Si cu un sfat bun...

 

Reciclează cu Intersport!

Vino cu încălțarile vechi la Intersport și primești 20% reducere pentru a-ți cumpăra o nouă pereche de pantofi! Nu fac obiectul acestei promoții produsele marcate cu Special Offer, Smart Deal, First Price sau cele care se află deja într-o altă promoție. Ofertă valabilă până la 15 martie 2020!


Ofertă la Media Galaxy

Media Galaxy oferă un voucher de 20% reducere la toate televizoarele cu diagonala mai mare de 100 cm, dacă România bate Islanda! Hai, România!


Ofertă de Ziua Femeii la Poema

De ziua femeii,  Poema vă dorește un 8 Martie special și vă oferă -20% REDUCERE la toate produsele, în perioada 06–08 martie!


Ofertă de Ziua Femeii la New Yorker

GIRL POWER la New Yorker! Până pe 8 martie, ai 10 reducere la o achiziție de minimum 150 de lei și 20% reducere la o achiziție de minimum 250 de lei.

 

Ofertă de Ziua Femeii la Penti

De Ziua Femeii, la Penti ai 20% reducere LA TOATE PRODUSELE DIN NOUL SEZON!


Ofertă la LC Waikiki

Ofertă Specială la LC Waikiki! În perioada 6-8 martie, cumperi 4 articole și plătești 3! Detalii în magazin!


Ofertă de Ziua Femeii la Mizar

Mizar a dat startul surprizelor de 8 MARTIE, cu reduceri de 10%!
*Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, doar pentru produsele care nu sunt supuse altor promoții!


Ofertă de Ziua Femeii la CCC

Sărbătorește Ziua Femeii alături de CCC!  DISCOUNT 20% LA TOATA GAMA DE PANTOFI DE DAMĂ. Discountul se aplică atât la produsele nereduse, cât și la cele deja reduse.


Ofertă de Ziua Femeii la LC Waikiki

Ofertă de Ziua Femeii la LC Waikiki! Între 6 și 8 martie, cumperi 4 articole și plătești 3! Vino acum să profiți de această promoție!


Zilele Sănătății Ochilor la Optiplaza

Au început ZILELE SĂNĂTĂȚII OCHILOR la Optiplaza! De astăzi și până pe 10 martie, la comenzi complete de ochelari de vedere, beneficiezi de 50% reducere la rame. În plus, clienții care aleg această promoție beneficiază și de consultație gratuită.

 

Sephora celebrează femeile

Sephora celebrează femeile! Până pe 8 Martie, ai reduceri de 15% la toate parfumurile și de 25% la paletele de machiaj selecționate


Ofertă de Mărțișor la B&B Collection

Pentru că ai multe surprize de oferit la început de martie, B&B Collection vine în ajutorul tău cu o super ofertă: 20% reducere la bijuteriile din argint! Vino acum să alegi cele mai frumoase mărțișoare!


Ofertă la Optiplaza

Ofertă la Optiplaza! Până pe 17 martie, ai reducere de 25% la lentilele Hoya progresive și fotocromice. În plus, pe baza cardului de fidelitate, beneficiezi de -10% la ramă.


Soldări la Intersport

SOLDĂRI la Intersport! Ofertele sunt valabile până la 22 martie, în limita stocurilor disponibile!


Promoție la Penti

La Penti ai acum reduceri de până la 70% la articolele selectate de lenjerie intimă! Vino să profiți de oferte!


Reduceri finale la Salamander!

REDUCERILE FINALE sunt aici! Magazinul Salamander te întâmpină cu prețuri de până la 50% mai mici la sute de articole! Vino să-ți găsești modelul potrivit și inspiră-te pentru ținutele acestui sezon!


Reduceri la Bershka

Reduceri in magazinul Bershka! Vino să profiți de ofertele la articolele selecționate!

 

Winter Sale la Mizar

Mizar a dat startul reducerilor de iarnă! Profită acum de ocazia de a-ți reînnoi garderoba!


SALE la Intersport

A început campania de reduceri de iarnă la Intersport, special pentru pasionații de aventură! #HaiLaShopping în Jupiter City!