8 ani de AIKO

Aiko a sărbătorit împlinirea celor 8 ani de activitate alături de doamnele şi domnişoarele care i-au acordat încredere şi s-au lăsat în grija specialiştilor din cadrul salonului. Drept cadou, aşa cum şi-a învăţat deja clientele, Aiko a venit cu tehnologii şi terapii de înfrumuseţare noi, oferind şi alte soluţii de îngrijire celor ce îi trec pragul. AIKO este un proiect ambiţios, ce a început ca un vis frumos, transformat în realitate de o tânără pasionată de make-up, Cătălina Bulf, care a adunat lângă ea o echipă la fel de perseverentă şi dedicată. 

Sistem de ultimă generaţie pentru remodelare corporală


Prima surpriză pe care AIKO o face argeşencelor este noua tehnologie care va completa gama de servicii de remodelare corporală oferite de către centrul de frumuseţe. Este vorba de ultima tehnologie în materie de remodelare corporală din România: triplu sistem inovativ ce se compune din LipoLaser, Radio Frecvenţă şi Vacuum Endermologic.


POWERSHAPE™ 2 este un sistem de ultimă generație pentru remodelare corporală, tratamentul celulitei și tratamente faciale – combinația sinergetică între radiofrecvență, bi- și multipolară, lipolaser și vacuum endermologic. Radiofrecvența și lipolaserul provoacă încălzirea țesutului subcutanat și ajută la lichefierea stratului adipos. De asemenea, stimulează producția de colagen și crește metabolismul pentru tensionarea pielii și reducerea volumului din zona de tratament.
Vacuumul endermologic crește circulația sanguină și stimulează drenajul limfatic, ceea ce sporeşte eficiența tratamentului.

Avantajele POWERSHAPE™ 2 


Acest sistem are un plus de beneficii comparativ cu alte echipamente:

- încălzeşte ţesutul în straturile superficiale, dar și cele din adâncime;

-  creşte distribuţia intracelulară a oxigenului prin ridicarea temperaturii ţesutului;

- îmbunătăţeşte microcirculaţia, facilitează activarea fibroblaştilor;

- stimulează metabolismul celulelor adipoase şi activităţile lipolitice, reducerea grăsimii localizate;

-  îmbunătăţeşte elasticitatea şi fermitatea pielii, stimularea producției de colagen;

-tonifiere profundă, indiferent de vârstă;

- reducerea vergeturilor și prevenirea apariției acestora;

- aspectul pielii vizibil îmbunătățit chiar de la prima ședință;

- atenuarea aspectului de coaja de portocală.

Dacă doriţi să vă pregătiţi pentru vară şi sesiuni de bronz la plajă şi piscină, puteți începe deja programările, având la dispoziţie numărul de contact 0752816292. 

MOROCCANOIL - în gama de produse a salonului


O altă noutate este gama de îngrijire a părului MOROCCANOIL, renumite pentru proprietăţile sale de reparare şi îngrijire. Produsele sunt folosite atât ca tratamente în salon, cât şi pentru achiziţionarea lor, fie pentru a fi folosite acasă, fie pentru a fi făcute cadou prietenelor dragi. 
Şi cea care a pus, acum 8 ani, bazele salonului are planuri mari pentru acest nou an de activitate. Cătălina Bulf urmează să participe la un nou workshop, în Londra, alături de doi renumiţi make-up artişti, pe plan mondial. În viitorul apropiat îşi doreşte să aducă, în exclusivitate, la Aiko, un brand de produse cosmetice şi să deschidă un centru de frumuseţe şi în Bucureşti.