7 bărbați prinși cu lemn ilegal!

Ieri, politistii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, au identificat 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 38 de ani, care au tăiat și sustras, respectiv au transportat material lemnos pe drumurile publice, fără respectarea regimului silvic.

Lemnul și o autoutilitară au fost confiscate.

CITEȘTE ȘI ... Tânăr aflat în carantină, descoperit în trafic


Dosar penal, peste 1 mc de fag și o autoutilitară confiscată: aceasta este captura oamenilor legii. Faptașul este un bărbat de 38 de ani, din Cetățeni.
Un al doilea exemplu este în cazul unui bărbat de 34 de ani, din Stoenești, care conducea o autoutilitară pe raza localității de domiciliu, pe DC Stoenești-Bădeni, transportând material lemnos, în urma verificării stabilindu-se că valabilitatea poliței RCA era expirată. Acesta a fost amendat și s-a ales și cu reţinere a certificatului de înmatriculare şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI ... Percheziții în Argeș și București. Au fraierit 3 bănci cu o sumă totală de 1.300.000 de lei

Într-un alt caz, polițiștii au depistat trei barbați, de 22, 29 și 35 de ani, toți din Lerești, care transportau material lemnos cu atelaje, pe DJ 734 de pe raza comunei Lerești, fără documente legale de proveniență și transport. În urma faptelor, cei trei au de plătit o amendă de 3000 de lei, iar lemnul a fost predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Câmpulung.