6 tineri din Argeș merg GRATIS la UNTOLD și Neversea!

Astăzi, au fost anunțate rezultatele sesiunii de vară BAC 2018. Cinci fete și un băiat au reușit să promoveze examenul de Bacalaureat cu 10 pe linie. Astfel, tinerii pot pot primi gratis bilete la UNTOLD şi NEVERSEA. Mai mult, organizatorii le vor acorda un voucher de 500 RON din partea unui hypermarket. 

Iată care sunt elevii:

Marian Gabriel Burcea - Colegiul Naţional "I.C. Brătianu"

Andreea Valentina Deică  - Colegiul Naţional "I.C. Brătianu"

Antonia Elena Dima - Colegiul Naţional "I.C. Brătianu"

Ionela Nicoleta Ilinca - Liceul "Iulia Zamifrescu Mioveni"

Andreea Georgiana Manu - Colegiul Naţional "I.C. Brătianu"

Bianca Elena Tache  Colegiul Naţional "Zinca Golescu"

„Cum poţi sărbători succesul examenului de maturitate dacă nu la unele dintre cele mai tari festivaluri din Europa, UNTOLD şi NEVERSEA. Aşa că, cine pune burta pe carte stă mai apoi cu ochii şi urechile ciulite la cele mai tari experienţe muzicale şi la unii dintre cei mai buni artişti ai lumii”, au anunţat organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA.

„În plus, toţi cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziţiona abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, începând din 7 iunie”, au mai anunţat organizatorii.

CITEȘTE ȘI ... Accident la Drăganu - Un șofer bulgar a intrat pe contrasens - 3 mașini lovite

 

Preţurile acestora vor fi de 499 de lei plus taxe, din preţul final de 650 lei + taxe al abonamentului la UNTOLD, respectiv, 399 de lei plus taxe, din preţul final de 550 lei + taxe al abonamentului la NEVERSEA.


„Suntem extrem de încântaţi că această campanie a ajuns la a patra ediţie şi are foarte mari ecouri în rândul tinerilor absolvenţi de liceu din România. Atâta vreme cât în fiecare an vor exista minim doi sau trei elevi de nota 10 motivaţi de festivalurile noastre, noi vom continua să îi premiem pe cei mai buni în fiecare ediţie”, a spus Edy Chereji, director de Marketing şi Comunicare UNTOLD & NEVERSEA.


Toţi absolvenţii care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10.

În campania de anul trecut, 81 de absolvenţi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2017, UNTOLD şi NEVERSEA. Alţi peste 4.000 de tineri au primit reducere la abonament.