6 destinații exotice de vacanță la început de 2021!

Visezi la vacanțe exotice la început de an, dar crezi că nu ai nicio șansă să vezi marea pe timp de pandemie? Ei bine, în ultima perioadă din ce în ce mai mulți români pleacă în destinații exotice, cu chartere către Maldive sau Zanzibar, de exemplu.Să organizezi o vacanță a devenit un vis pe timp de pandemie de coronavirus, în condițiile în care sunt o mulțime de restricții, probabilitatea de a sta în carantină când ajungi la destinație sau aceea de a ți se anula zborul. Totuși, tot mai mulți români au ales pentru sfârșit de 2020, dar și început de 2021 vacanțe exotice.

În țările cu climă călduroasă, numărul de cazuri de coronavirus se menține la un nivel scăzut, așa că mai multe agenții de turism din România au făcut pachete de vacanță atrăgătoare. Ce destinații exotice sunt disponibile pentru români la început de 2021? Dacă ai bugetul necesar, poți ajunge în Maldive, Zanzibar sau în Republica Dominicană.

 

 

ZANZIBAR, NOUA DESTINAȚIE PREFERATĂ DE VACANȚA A ROMÂNILOR PE TIMP DE PANDEMIE

 

Mulți români au cumpărat pachete de vacanță pentru Crăciun și Revelion în Zanzibar, însă și începutul de 2021 este la fel de tentant. Câteva agenții de turism vin cu pachete care includ zborul și cazarea, eventual și un pachet de mese de tip demipensiune sau all inclusive.

Cât costă o vacanță în Zanzibar? Prețurile pleacă cam de la 1500 de euro de persoană, pentru o săptămână, în funcție de pachetul ales. Doar cu mic dejun puteți să mai scădeți 200 de euro.

 


Maldive, o destinație mai atrăgătoare ca niciodată la început de 2021


Dacă până în anii trecuți să mergi în Maldive părea pentru mulți o extravaganță, la început de 2021 este una dintre puținele posibilități de a avea o vacanță reușită. Ce-i drept nu e deloc ieftin, însă dacă avem salvați banii pe city-break-urile europene pe care le-am ratat în toamnă, din cauza pandemiei, am putea să visăm la plajele paradisiace din Maldive. Agențiile care au pus la dispoziție zboruri către Madive în decembrie au avut avioanele sold-out, așa că, cererea fiind mare, au apărut deja noi oferte pentru ianuarie, februarie și martie.
Cât costa o vacanță în Maldive? Agențiile de turism au pachete care includ zborul, cazarea și masa pentru o săptămână de la 1300 de euro cu mic dejun, la care se mai adaugă câteva sute de euro pentru demipensiune sau all inclusive.

 


Vacanțe exotice 2021: Mexic, pe lista de călătorii

 

Și Mexicul este o destinație disponibilă pentru romani la început de 2021. Pachetele pentru o săptămână pleacă de la 800 de euro, bani plătiți pentru avion, cazare și mic dejun.

 

 

Punta Cana, pentru o vacanță de vis în Caraibe

 

Dacă visezi la apa de culori ireale din Caraibe, atunci Republica Dominicană ar putea fi locul potrivit pentru vacanța ta. Agențiile de turism au pachete în Punta Cana cu prețuri începând de la 1500 de euro de persoana pentru o săptămână.

 

 

Destinații călduroase mai accesibile - Egipt și Dubai

 

De soare și plajă poți să te bucuri și la jumătate din prețurile enumerate mai sus. Agențiile de turism au oferte pentru Egipt și Dubai, unde pentru o săptămână de răsfăț poți plăti 500-600 de euro - avion, cazare și masă. Prețurile pot fi mai mari sau mai mici în funcție de numărul de stele de la hotel și de tipul de masă ales.

Sursa:peroz.ro