5 tineri reținuți pentru violență! 4 dintre ei au 16 ani

Cinci tineri au fost reținuți, ieri, fiind bănuiți de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru dintre aceștia sunt minori, având doar 16 ani. Cercetările polițiștilor din Curtea de Argeș arată că băieții, trei din Curtea de Argeș și unul din localitatea Băiculești) ar fi lovit, în cursul zilei de ieri, un tânăr de 17 ani, în timp ce se aflau într-o parcare. Au fost prinși de oamenii legii și duși în arest, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI ... Ajutor pentru o elevă din Mioveni! Noi suntem șansa ca să poată să meargă din nou

Un caz similar s-a petrecut, aseară, la Pitești. Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost bătut de un tânăr de 19 ani, din localitatea Negrași, și un minor de 15 ani. Totul a plecat de la un conflict.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti, băiatul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv