5 modalităţi de a include rucsacul în ţinuta zilnică!

Fiecare femeie are în garderobă cel puţin un rucsac de damă, pe care încearcă să îl introducă în mod corect în ţinute. Există mai multe idei pentru a introduce rucsacul în ţinutele de damă zilnice, indiferent de locul în care acestea sunt purtate.

 

 

1.    Rucsac de damă la rochii casual


Rochiile casual merg cel mai bine cu genţi de tip poştaş, cu tolbe sau cu un rucsac de damă. Persoanele care aleg un rucsac astfel se bucura de mai multe avantaje:
-        au un element surpriza datorat faptului că la rochii în general, inclusiv la cele casual, oamenii din jur se aşteaptă să vadă o geantă, chiar şi una de tip poştaş;
-        rucsacul poate fi ales în aşa fel încât să scoată o ţinută din anonimat şi să o evidenţieze cât mai rapid şi mai uşor;
-        în ţinutele terne rucsacul poate fi exact acea piesă care să elimine aerul prăfuit;
-        într-un rucsac pot fi ţinute mai multe obiecte decât într-o geantă.

 

 

2.    Un rucsac de damă pentru ţinutele office


Chiar dacă ţinutele office implică de obicei costume şi cămăşi, asta nu înseamnă că rucsacul nu se poate integra. În sensul acesta se poate alege un rucsac în culori închise, care să iasă cât mai puţin în evidenţă. Cele mai importante avantaje ale unui astfel de rucsac în combinaţie cu ţinutele office sunt:
-        mai mult spaţiu pentru depozitarea articolelor necesare;
-        un aspect special al întregii ţinute;
-        un element surpriză în ţinută.

 

 

3.    Rucsac de damă în combinaţie cu fuste


Fustele sunt piese importante din garderoba unei doamne şi acestea sunt purtate atât în ţinutele oficiale cât şi în ţinutele de zi cu zi pentru că se integrează cu uşurinţă în orice variantă. Combinând o fustă plisată cu un rucsac interesant, ţinuta va fi echilibrată atât în partea de sus cât şi în partea de jos. De asemenea, atunci când se combină o fustă mulată cu un rucsac, volumul adăugat în partea de sus, va face ca zona inferioară să pară mai lungă.

 

 

4.    Rucsac de damă pentru cumpărături


În ţinutele de mers la cumpărături, rucsacul de damă îşi va găsi cu siguranţă locul. Aceste ţinute sunt foarte comode, iar faptul că rucsacul are două bretele face ca şi el să fie un element care să nu deranjeze. Indiferent dacă pui sau nu cumpărături în rucsac, avantajul este că el va sta pe ambii umeri, dar şi faptul că nu se va agăţa în tarabe sau în rafturi, aşa cum se întâmplă cu geanta.

 

 

5.    Rucsac de damă pentru jogging


Persoanele care merg zilnic să alerge ştiu cât de important este un rucsac. Indiferent de forma şi dimensiunile acestuia, este mult mai util pentru jogging decât o geantă care nu ar face altceva decât să o încurce pe utilizatoarea sa. De asemenea, rucsacul poate fi ales special pentru sport şi poate avea toarte confortabile din burete, astfel încât să nu devină incomod în timpul alergării în parc.