5 județe în scenariul roșu! Azi - o fată de doar 17 ani a murit din cauza Covid-19

Crește rata de infectare în capitală, ajungându-se la 3,12 la mia de locuitori. Astfel, Bucureștiul rămâne în scenariul roșu. În zona „roşie” au rămas și judeţulele Timiş cu o incidenţă de 5,48 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, Brașov - 3,20, Cluj - 3,52 și Ilfov - 3,63.


Până astăzi, 6 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 824.995 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 754.335 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.064 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

CITEȘTE ȘI ... Accident grav la ieșire pe A1. Sunt scurgeri de combustibil pe asfalt


La 17 ani - moartă de COVID-19

 

Astăzi a fost înregistrat decesul unei tinere, în vârstă de 17 ani, din București, cauza fiind infectarea cu SARS – CoV – 2. Fata prezenta comorbidități grave.

CITEȘTE ȘI ... (video) Petrecere întreruptă de jandarmi în centrul Piteștiului!


Cel mai tânăr român - programat la ora 18 la vaccinare

 

Cel mai tânăr român care se vaccinează este un băiat de 16 ani, programat la ora 18:00, la centrul de la fostul liceu Ludovic Mrazeck (corpul al II-Lea) din Ploiești. Băiatul suferă de o boală cronică de care părinții nu au vrut să dea detalii, informează Mediafax.