457 de ghiozdane echipate complet pentru elevi din 25 de comune argeșene

În perioada 24 - 26 august și 31 august - 2 septembrie s-a desfășurat campania „Dăruiește Primul Ghiozdan”. Beneficiarii au fost opiii de clasă pregătitoare din școlile aflate pe raza a 25 de comune din zone defavorizate ale Județului Argeș, scopul fiind de a oferi egalitate de șanse la educația de bază. Pe parcursul celor două weekend-uri, au fost donate 407 ghiozdane împreună cu o parte din rechizitele necesare, un număr impresionant de persoane alăturându-se proiectului și răspunzând pozitiv inițiativei.

CITEȘTE ȘI ... Șofer Publitrans anchetat - Filmat navigând pe Internet în timp ce conducea

Pentru derularea acestui proiect, nu mai puțin de 70 de voluntari ai Cluburilor Rotary Pitești, cu vârste cuprinse între 7 și 68 ani, s-au mobilizat pentru a putea fi parcurse toate etapele necesare (planificarea campaniei, colectarea donațiilor, sortarea donațiilor și completarea ghiozdanelor, distribuția ghiozdanelor complet echipate).
Echipele de voluntari ale Cluburilor Rotary Pitești au distribuit cele 457 de ghiozdane echipate complet cu rechizite pentru copiii de clasa pregătitoare în fiecare din școlile aflate pe raza celor 25 comune argeșene: Berevoești, Albeștii de Muscel, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Valea Mare Pravăț, Davidești, Vulturești, Hârtiești, Boteni, Priboieni, Boțești, Ciomăgești, Uda, Cotmeana, Drăganu, Buzoești, Rociu, Negrași, Slobozia, Tigveni, Bârla, Miroși, Râca, Popești și Izvoru, pentru ca în prima zi de școală copiii să găsească ghiozdanul în clasă.

Campania a avut suportul Centrului Comercial Jupiter City Pitești, BRD Groupe Societe Generale Pitești și Inspectoratului Școlar Județean Argeș.