400 de teste rapide au fost donate Spitalului Județean Argeș!

400 de teste rapide pentru detecția noului coronavirus au ajuns, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Donația a fost făcută de către Asociația Speranță și sprijin pentru oameni.


Reprezentantele Asociației Speranță și sprijin pentru oameni, Cristina Coteț și Cristina Ghineț, au donat unității sanitare 400 de teste rapide pentru depistarea noului coronavirus. Acestea au fost predate medicului Mugurel Enescu - Rădulescu, șeful Laboratorului de analize medicale, în prezența managerului interimar al instituției, doctorul Tiberiu Irimia.


“Suntem alături de cei care se află în linia întâi în lupta cu virusul SARS-Cov-2. De asemenea, încercăm să venim în sprijinul tuturor celor care luptă pentru sănătatea argeșenilor. Astfel, astăzi am donat 400 de teste rapide Spitalului Judetean de Urgentă Pitești. Managerul Tiberiu Irimia ne-a confirmat cât de important este ca personalul medical să se știe în siguranță și să poată, în același timp, să-i protejeze pe pacienți și pe membrii propriilor familii. Mulțumim producătorului român Camp Medica, dar și tuturor celor care, mai cu seamă în această perioadă extrem de dificilă pentru noi toți, au făcut donații în contul Asociației Speranță și sprijin pentru oameni. Doar fiind solidari vom ieși cu bine din această grea încercare!”,au declarat reprezentantele asociației.


Menționăm că testele vor fi folosite pentru testarea personalului medico-sanitar al Spitalului Județean de Urgență Pitești.