400 de grame de cocaină și 2 kg de canabis depistate de BCCO Pitești

Doi bărbați, unul din Tulcea și altul din București, au ajuns în spatele gratiilor, fiind depistați de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești în urma unei operațiuni pentru destructurarea unei grupări de trafic de droguri. Flagrantul a fost organizat în ziua de 30 noiembrie, atât în Argeș, cât și în Constanța și a municipiului București.

Conform comunicatului: ”Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi procurat droguri din Grecia, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletarie sau curierat. Ulterior, ar fi porționat și comercializat drogurile, fără drept, în București, Constanța și în județul Argeș.

În urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor, au fost indisponibilizate peste 400 de grame de cocaină, aproximativ 2 kg de cannabis, 11 pastile de ecstasy, 10 grame de haşiş, 32.850 de lei, 15.260 de euro, 900 de dolari, 350 de franci elveţieni şi 455 de lire sterline, 3 telefoane, un autoturism, un cântar electronic destinat porționării drogurilor, precum și ustensile susceptibile a fi folosite la ambalarea şi porţionarea acestora.”

Cei doi bărbați, un bucureștean de 36 de ani și un tulcean de 46 de ani, au fost arestați.