Mai mulți argeșeni și-au pierdut viața în a doua zi de Crăciun

Conform comunicatului emis de ISU Argeș, în a doua zi de Crăciun, echipajele SMURD au intervenit la 47 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
Patru argeșeni s-au pierdut viața în ultimele 24 de ore. ISU Argeș s-a deplasat în mai multe zone ale județului, acolo unde pacienții au fost găsiți în stop cardio-respirator. Este vorba despre o femeie și trei bărbați.
Conform comunicatului:
- 08.45, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Costești, strada Pieței, la o pacientă de 56 de ani, aflată în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

- 18.54, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Schitului, la un pacient de 57 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

- 20.35, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în orașul Ștefănești, strada Enculești, la un pacient de 61 de ani, aflat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

- 06.02, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Gherea, la un pacient de 84 de ani, aflat în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.