Vindeau amfetamină și cannabis. 3 tineri arestați

UPDATE, ora 19:00

Cei trei reținuți pentru trafic de droguri au fost prezentați în fața instanței, iar Tribunalul Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

----------------------------------------------------------------

Patru percheziții au fost desfășurate, ieri, în Argeș, de către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. - S.T. Pitești,  la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și droguri de risc.

CITEȘTE ȘI ... (foto) ”Piața Primăriei” - gata după 2 ani! Piteștenii au liber pe platou


Conform anchetatorilor, gruparea, alcătuită din 3 membri, ar fi comercializat pe raza județului Argeș droguri de mare risc – amfetamină, precum și cannabis, în special tinerilor.

În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate o instalație artizanală indoor prevăzută cu 2 ventilatoare, 1 transformator, termometru și tubulatură de evacuare, 2 plante de cannabis în stadiu incipient de dezvoltare, 2 grindere, 1 cântar electronic de precizie, 5 semințe de cannabis.

CITEȘTE ȘI  .... Important pentru argeșeni! Noutăți anunțate de Casa de Pensii!

8 persoane au ajuns la audieri, dintre care trei au fost reținuți pentru 24 de ore. Vorbim despre trei tineri de 21, 22 și 27 de ani, pe numele cărora vor fi dispuse măsuri preventive.