3 cabinete noi de vaccinare în Argeș - Un plus de 180 de imunizări / zi

Începând de luni, 1 martie, trei cabinete noi pentru vaccinarea anti-covid cu serul produs de compania Pfizer/BioNTech devin operaționale în Argeș. Vorbim, astfel, de 180 de vaccinări pe zi în plus. Cele trei noi fluxuri de vaccinare sunt situate în Câmpulung, Mărăcineni și Izvoru.

CITEȘTE ȘI ... Căutată de părinți și Poliție - Adolescentă găsită în centrul Piteștiului

Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI ... Nesimțire surprinsă video: Au furat detergent de la o spălătorie

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

CITEȘTE ȘI  ... (VIDEO) Dezastru în autobuzele din Pitești! Elevii înghesuiți ca sardelele

Totodată, acțiunea de imunizare a personalului didactic continuă, până la data de 10 martie, precum și vaccinarea persoanelor nedeplasabile, care fac dializă, din centrele rezidențiale, medico-sociale și a persoanelor fără adăpost. De asemenea, în paralel, continuă programarea persoanelor înscrise în procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.