26 decembrie 2019, considerată cea mai norocoasă zi din acest an

Cel mai aşteptat eveniment astronomic al anului are loc în a doua zi de Crăciun. O eclipsă inelară, ultima din acest deceniu, aduce schimbări şi pe plan astrologic. Scorpionii sunt plini de idei, Vărsătorii se bazează pe intuiție. În orice zodie aţi fi, mâine se anunţă cea mai norocoasă zi din 2019. Una în care ne putem face planuri pentru anul următor, cu şanse mari să devină realitate.


Eclipsa de soare din a doua zi de Crăciun a avut loc la 5:34 dimineaţa, ora României. Au putut-o vedea doar cei care sunt pe teritoriul Asiei, pentru ceilalţi existând transmisiunile în direct pe internet. Se numeşte eclipsă inelară şi are loc atunci când luna blochează parţial lumina soarelui. Şi astfel se formează un inel strălucitor care înconjoară satelitul natural al Pământului. Eclipsa coincide şi cu perioada de Lună Nouă. Asta înseamnă că energia şi vibraţia se schimbă în bine. 26 decembrie se anunţă cea mai norocoasă zi din acest an, una în care ne putem gândi cu optimism la viitor. 
Dezideriu, consultant în astrologie: Este momentul cel mai bun în care să începi să planifici sau să treci la acţiuni dacă ai vreun proiect anume pe care ţi-l doreşti de ceva timp sau dacă vrei să iniţiezi ceva. Ăsta e momentul cel mai bun în care să faci lucru acesta

 

Aşadar, să ne punem dorinţe! Luna Nouă se află în zodia Capricorn, în momentul eclipsei. Ne vom simţi mai ambiţioşi, explică astrologii. 
Dezideriu, consultant în astrologie: Jupiter vine cu norocul, cu voia bună, vine cu expansiunea, generozitatea şi atunci se poate denumi cea mai fericită zi din an sau cea mai norocoasă zi din an

 

Nu uitaţi, însă. Nimic nu pică din cer. Aşteptările trebuie să fie realiste. Se fac cu voinţă de fier şi multă muncă.


Sursa: observator.tv