21 de Reguli de Stil Masculin. Nr1. Ochelarii de soare

Regula Nr.1

Ochelarii de soare

Pare o regulă mai aparte pentru că îi poartă foartă multă lume, dar sunt așa de puțini care nu cunosc lucrurile care țin de bun simț sau de estetic.

În primul rând, orice pereche de ochelarii de soare sau de vedere, se aleg în funcție de personalitatea ta și forma feței.

În al doilea rând, ei nu se poartă în mall pe ochi, dar nici pe cap. Singura excepție sunt lentile deschise, dar din păcate niciunul dintre bărbații pe care i-am văzut nu aveau acest tip de lentilă.

Ar mai fi încă o excepție atunci când se operează la ochi și sunt nevoiți să-i poarte din cauza luminii puternice. Îmi este greu să cred că așa de multe persoane au fost operate la ochi în aceași periodă de timp.

Dacă intri într-o încăpere, ochelarii se țin în mână, buzunar, geantă, husă, etc., dar nu se pun pe cap pentru că nu dau bine din punct de vedere estetic. În momentul în care te întâlnești cu cineva, este de bun simț să-i dai jos, pentru ca persoana care discută cu tine să te poată privi în ochi. De fiecare dată când te întâlneşti cu cineva care are ochii acoperiți îţi dă impresia că are ceva de ascuns. Ție cum ți se pare?