2000 de candele pentru locuitorii din Poiana Lacului!

Primăria Poiana Lacului a cumpărat pentru noaptea de Inviere 2000 de candele care au fost distribuite celor nouă parohii din localitatea.

Conform primarului Ion Dumitrache, din partea fiecărei parohie vor merge cinci voluntari, Lumina Sfântă ajungând la fiecare gospodărie din comună.
 

Pe grupul ”Poiana Lacului STA ACASA!!!” au fost menționate următoarele:

Voluntarii Parohiei vor incepe distribuirea Sfintei Lumini imediat dupa primirea acesteia de la preotii Parohiei, incepand cu orele 00.15-00.45.

Anafura Sfintita( “Pastele Mic” )se va distribui DOAR LA CERERE, in acelasi timp cu Sfanta Lumina, avand in vedere “importanta divina” a acesteia. Sfanta Anafura a fost pregatita si ambalata in conditii igienice.

Cei 5 voluntari ai parohiei vor fi echipati corespunzator ( cu masca si manusi) si vor purta o banderola alba pe mana. Va rugam sa va protejati si dumneavoastra si sa pastrati distanta corespunzatoare fata de acestia. Candelele vor fi puse la portile cetatenilor, fiind ridicate imediat dupa indepartarea voluntarilor.

Pentru zona blocurilor din centrul comunei, un reprezentant al fiecarei scari este rugat sa primeasca la usa scarii Sfanta Lumina, urmand a o distribui in conditii igienice catre vecini, acestea fiind reglementarile legale.

Avand in vedere numarul mic de voluntari acceptat legal (respectiv 5) si numarul mare de familii arondate Parohiei Poiana Lacului (mai mult de 450 de familii), va fi apreciata enorm rabdarea dumneavoastra in aceasta Noapte Sfanta, voluntarii facand tot posibilul de a distribui Sfanta Lumina in candelele Parohiei intr-un timp cat mai scurt, dar si in conditii de siguranta.