Cu roțile în sus! Șoferul care a produs accidentul - sub control judiciar pentru tâlhărie

UPDATE, ora 20:20

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Băiculești, care conducea un autoturism pe strada Râmnicu Vâlcea din municipiul Curtea de Argeș, având direcția de deasare spre Tigveni, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un tânăr de 24 de ani, din Curtea de Argeș, în împrejurări care vor fi stabilite prin efectuarea cercetărilor.


În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 21 de ani s-a răsturnat în afara carosabilului, iar al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină parcată pe un podeț de acces spre curtea unui imobil.


În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a tânărului de 21 de ani, din Băiculești (contuzie la mână), și a altor trei ocupanți ai aceluiași autovehicul, respectiv tânăr de 21 de ani, din Băiculești, pasager dreapta față (fractură la umăr stâng), bărbat de 40 de ani, din Băiculești, pasager spate (fractură la nivelul umârului stâng), tânăr de 20 de ani, din Curtea de Argeș, pasager spate (contuzie mana dreaptă, fractură la nivelul a 2 metacarpiene).
De asemenea, a rezultat și rănirea a celuilalt conducător auto, respectiv tânăr îl de 24 de ani, din Curtea de Argeș, având răni la cap.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.
 

UPDATE, ora 19:00

În această după-amiază, două autoturisme s-au ciocnit pe strada Rm. Vâlcea, din Curtea de Argeș.
Se pare că șoferul care ar fi provocat accidentul se afla sub control judiar pentru infracțiunea de tâlhărie.
----------------------------------------------------------------

Accident rutier în municipiul Curtea de Argeș. Două autoturisme s-au ciocnit, iar trei persoane au ajuns la spital. Victimele sunt conștiente și nu prezintă răni grave la prima vedere.

CITEȘTE ȘI ... A pierdut controlul mașinii și a lovit o femeie. Aceasta a murit la spital

La evenimentul rutier au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Totodată, polițiștii  Biroului Rutier Curtea de Argeș sunt la fața locului pentru efectuarea cât mai rapidă a cercetărilor și eliberarea părții carosabile.
 

 

Sursa foto: Pitești Știri