2 elevi de la Școala Militară au leșinat la parada de 1 Decembrie! Senatoarea Cristina Stocheci...

Doi elevi de la Școala Militară, un băiat și o fată, ambii în vârstă de 19 ani, au leșinat în timpul discursului de la parada organizată în centrul Piteștiului cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

CITEȘTE ȘI ... ULUITOR! Video cu momentul în care un bărbat se aruncă în fața tirului


Tânărul militar se afla în formaţie, în faţa tribunei oficiale. I s-a făcut rău, iar o reacția a venit imediat. Medici de profesie, senatoarea Cristina Stocheci și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, au intervenit prompt. Băiatul a fost ridicat de un coleg și un jandarm, iar apoi evaluat de către echipajul medical aflat la locul evenimentului.

CITEȘTE ȘI ... (video) Operaţiune de salvare pentru un câine abandonat pe o stâncă, pe Transfăgărăşan


Cu puțin timp înainte de începerea ceremoniei, un incident asemănător a fost raportat. De această dată, o elevă a Școlii Militare a căzut din picioare, dar și-a revenit în scurt timp. Ambii tineri au refuzat transportul la spital.

CITEȘTE ȘI ... Carambol în zona Colegiului Al. Odobescu! O șoferiță...


Referitor la reacția imediată a senatoarei Cristina Stocheci, care pur și simplu a fugit către militarul căzut, aceasta a declarat: ”Eu sunt medic și indiferent unde mă voi afla în viata aceasta, nu voi uita de jurământul meu.”

La parada militară din acest an au participat reprezentanţi ai administraţiei locale, militari din cadrul Garnizoanei Piteşti, cadre din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor, dar și Corul Veteranilor.