2 bătrâni găsiți morți. Au încurcat sticla de ulei cu cea de erbicid | Sursa Ta

Caz șocant în comuna Bârla. Doi bătrâni, în vârstă de 71 de ani, și respectiv 63 de ani, au fost găsiți decedați astăzi chiar de către nora acestora.

CITEȘTE ȘI ... Sinucidere în Trivale. S-a înjunghiat în zona inimii


În urmă cu două zile, cei doi au acuzat stări de rău, vărsături și dureri la stomac, însă nu au solicitat ajutorul Ambulanței. Au rugat familia să meargă la farmacie și să le cumpere medicamente.

CITEȘTE ȘI ... (video) Grevă spontană la Metalimpex din Mărăcineni. 900 lei salariu într-o lună

Bătrânii locuiau în curte cu fiul și nora. Erau îngrijiți bine și nu duceau o viață grea. În această dimineață, nora s-a întâlnit cu bătrâna, totul fiind în regulă. La câteva ore distanță, după ce și-a luat copilul de la școală, nora a mers la casa socrilor pentru a le duce medicamente, însă i-a găsit pe cei doi fără suflare.

CITEȘTE ȘI ... Evaziune fiscală cu lemn - 5 argeșeni săltați de polițiști

La fața locului au fost solicitați polițiștii, care au descoperit că pe masa din bucătărie se afla, pe lângă alte alimente: sare, roșii, ulei, și o sticlă erbicid. Din sticla de erbicid lipsea lichid, care este foarte asemănător cu uleiul, ceea ce îi duce pe anchetatori la gândul că tragicul eveniment a fost un accident. În plus, nu există un bilet de adio.

CITEȘTE ȘI ... Pompierii, puși în alertă de un copil de 1 an și 8 luni. Femeie blocată în balcon


Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. În acest caz, medicii vor preleva probe toxicologice, rezultatul acestora va fi gata peste câteva săptămâni.