2 - 4 iunie la ROMEXPO! OneCoin – învață cum funcționează moneda virtuală! Numărul utilizatorilor...

România este din ce în ce mai atrasă de moneda virtuală. Aproximativ 30.000 de persoane de la noi din ţară deţin moneda OneCoin, dintr-un total de 3 milioane de utilizatori, la nivel global.  Posesorii acestei monede tranzacţionează bunuri pe platforma digitală de cumpărături Deal Shaker, care a fost lansată pe 16 februarie şi este deja activă în peste 190 de ţări, iar numărul utilizatorilor creşte exponenial de la o zi la alta.

Potrivit specialiştilor în domeniu, OneCoin are multe avantaje faţă de competitoarea ei, moneda virtuală Bitcoin, fiind mult mai sigură, mai inovativă, deoarece este protejată împotriva atacurilor cibernetice şi a tranzacţiilor anonime.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor, deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

Reprezentanţi ai platformei digitale afirmă că: "Este un pic diferit pentru că este mai nouă, mai inovativă, avem un blockchain mult mai rapid, mult mai sofisticat. Bitcoin a făcut treabă bună, de pionierat, însă noi venim cu foarte multe lucruri îmbunătățite, avem o procedură "know your customer", cunoaștem datele clientului, unde nu se pot face tranzacții anonime. Avem o procedură "anti money laundering", unde nu există un mod de a spăla bani și așa mai departe.

Pasionaţii de lumea digitală, dar şi cei interesaţi de a obţine şi a învăţa cum funcţionează această monedă, sunt invitaţi în perioada 2 — 4 iunie, la primul târg din România de servicii financiare alternative de plată dezvoltate în jurul platformei online Deal Shaker, care vizează moneda virtuală OneCoin.

Astfel, Peste 500 de comercianți și aproximativ 50.000 de vizitatori sunt așteptați la Romexpo pentru a se dezvolta din punct de vedere digital la târgul intitulat ”3 Day Kickstart Marathon”.

În cadrul evenimentului, experții români și internaționali vor prezenta, pe înțelesul tuturor, toate informațiile despre moneda digitală OneCoin și despre Platforma Deal Shaker, iar membrii comunității își vor prezenta poveștile de succes și vor susține, cu argumente concrete, oportunitatea oferită de accesul în comunitatea OneLife” delară organizatorii evenimentului.

Tot aceştia afirmă că: Platforma Deal Shaker este interfața digitală online pe care sunt prezenți peste 3 milioane de oameni din 240 de naționalități, membri ai comunității OneLife. Modelul de afacere al platformei OneLife se bazează pe conceptul vânzării directe, în care membrii comunității pot obține profit prin recomandarea și vânzarea de pachete educaționale despre moneda digitală și managementul financiar. Sistemul OneLife are potențialul de a deschide românilor accesul la noi piețe economice în care să tranzacționeze bunuri și servicii la costuri reduse, să caute oportunități și să atingă nivelul financiar dorit. Este o oportunitate pentru cei care cred în progres, în economia viitorului.”