16.000 de oameni - targetul PSD Argeş la megamitingul pentru familia tradiţională

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a anunţat că în luna mai PSD va organiza un miting de amploare, la care vor fi prezenţi 1 milion de PSD-işti din toată ţara. Deşi acesta a declarat că tema acestui eveniment este sprijinirea aşa-zisei familii tradiţionale, este mai mult decât evident faptul că se doreşte o demonstraţie de forţă a celui mai mare partid din România, dar mai ales a preşedintelui Liviu Dragnea, „familia tradiţională” fiind doar un pretext pentru a convinge electoratul consacrat al PSD să vină la Bucureşti.

Surse din cadrul organizaţiei argeşene a partidului de guvernământ ne-au dezvăluit că, pentru mitingul programat pe 15 mai în Capitală, fiecare organizaţie judeţeană a primit de la centru normă de manifestanţi, Argeşul având ca target să deplaseze la Bucureşti nici mai mult, nici mai puţin de 16.000 de oameni. Misiune deloc uşoară pentru o organizaţie în care nemulţumirile sunt la ordinea zilei, iar primarii se plâng că s-au săturat să adune oameni pentru liderii care, cum se văd sus, uită să-i ajute pe cei care i-au sprijnit.

În acest sens, există primari argeşeni care, cel puţin la momentul actual, susţin că nu se vor sinchisi să ia oamenii cu arcanul pentru a-i duce la mitingul de la Bucureşti. Totuşi până atunci organizaţia judeţeană trebuie să facă niște calcule pentru a comunica fiecărei organizaţii locale şi fiecărui primar PSD din Argeş cu câţi oameni trebuie să ajungă la Capitală în ziua mitingului. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta