15 persoane blocate în nordul județului din cauza ploii!

UPDATE, ora 21:00

În această seară, jandarmii argeșeni au fost solicitați să intervină în zona cabanelor Voina și Ursula Mică, din județul Argeș, pentru a ajuta mai multe persoane blocate cu autoturismele, din cauza viiturii puternice. Un număr de 14 persoane ( 8 adulți și 6 copii) au fost conduse într-o zonă sigură, acestea neavând nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, alături de jandarmii argeșeni au participat și colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, precum si autoritățile locale, care au ajutat la scoaterea din zona afectată a autoturismului blocat.

Vremea s-a înrăutățit în nordul județului în această după-amiază. A plouat în cantități mari, motiv pentru care mai multe persoane au rămas împotmolite cu autoturismele pe drumurile greu practicabile.

CITEȘTE ȘI ... Monica Anghel s-a accidentat în timp ce călărea. Artista: ”Sunt ok ca sunt vikingă”

Vorbim despre 4 copii și 2 adulți, blocați în zona Complexului Ursa Mica, din localitatea Nucșoara. Aici intervin un echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj de la Jandarmeria Argeș.

Un al doilea caz a fost semnalat în zona Voina, cabana Cuca, acolo unde 9 persoane cu 4 autoturisme sunt blocate. Aici, se intervine cu un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj SMURD și un echipaj de la IJJ.