15 iulie – termenul limită al PSD Argeş pentru stabilirea candidaţilor la primării

În condiţiile în care alegerile locale se vor derula în această toamnă, social – democraţii anunţă că în termen de o lună vor avea stabiliţi toţi candidaţii pentru primării şi consilii locale. La acest moment, aşa cum a anunţat secretarul general al PSD Argeş, deputatul Simona Bucura Oprescu, în perioada următoare vor avea loc Adunări Generale în 45 de organizaţii locale, pentru a îşi stabili candidaţii, în restul fiind deja deciziile luate înainte de intrarea în starea de urgenţă.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 la Auchan Bradu! Cel puțin un angajat a fost confirmat pozitiv!

Printre cele 45 de organizaţii se află şi cea de la Piteşti. Aşa cum a declarat preşedintele acesteia, Cristian Gentea, până la 15 iulie vom ştii şi cine îşi va încerca şansele la Primăria Piteşti din partea PSD.

„Candidatul va fi ales de organizaţia municipală.  Avem două variante: primarul actual Cornel Ionică, sau eu. În cazul în care este Cornel Ionică eu îl susţin total, iar dacă voi fi eu acesta, la rândul său, mă va sprijini. Urmează să stabilim cine va fi şi vom anunţa cât de curând.”, a declarat Cristian Gentea.

Deja s-a discutat şi de un viceprimar ce va face parte din această echipă. Este vorba de Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general.

„Cred că pot lucra cu el. Este un tip serios de care PSD are nevoie şi la judeţ, şi la Piteşti. Are ţinută, are discurs şi a crescut mult în ultimii ani.”, a mai adăugat preşdintele PSD Piteşti, Cristian Gentea.