15 informații PERSONALE pe care FACEBOOK le știe despre tine!

1. Tot ceea ce îți place: fotografiile cărora le dai like, notițele, oamenii, videoclipurile, comentariile. Facebook analizează toate like-urile pe care le trimiți.

2. Toate mesajele tale personale cu fiecare alt utilizator.

3. Toate mesajele șterse, postările de pe perete și comentariile tale. Chiar dacă le-ai șters mai demult, ele vor rămâne pentru totdeauna pe serverele Facebook-ului.

4. Toate mesajele tale neterminate, pe care ai început să le scrii, dar care nu au fost publicate niciodată. Da, așa e! Facebook își amintește chiar și lucrurile pe care le schimbi în legătură cu postările și ștergerile pe care le faci acestora.

5. Toate fotografiile și videoclipurile pe care le postezi, precum și cele pe care le distribui. Și chiar și pe cele pe care alți utilizatori le împărtășesc cu tine.

6. Momentul în care ai decis să încetezi să mai fii prieten cu cineva și când ai comunicat activ ultima dată cu respectiva persoană.

7. Toate acțiunile și postările pe care le faci pe Instagram sau WhatsApp (ambele fiind deținute de Facebook).

8. Toate evenimentele la care participi, locurile, orașele și țările pe care le vizitezi.

9. Toate dispozitivele pe care le-ai utilizat pentru a te conecta la contul tău.

10. Toate lucrurile pe care le-ai făcut pe site-urile pe care te-ai înregistrat prin conectarea la contul de Facebook.

11. Nivelul tău de educație și venitul pe care-l ai.

12. Site-urile Web pe care le-ai vizitat prin postări sau anunțuri de pe feed-ul de știri al Facebook. Te-ai întrebat vreodată de ce Facebook promovează lucrurile care te interesează pe tine în mod special? De asta!

13. Numerele cărților tale de credi.

14. Preferințele tale politice și în special comentariile pe care le-ai făcut în această sferă, și care ar putea fi folosite împotriva ta.

15. Fața ta: atunci când cineva te etichetează într-o fotografie, Facebook intră în baza de date pentru a-ți identifica cu mai multă acuratețe fața în fotografiile ulterioare.

Dacă citind aceste lucruri te face să-ți dorești să-ți închizi conturile de pe Social Media, trebuie să știi că în ciuda acestui fapt, asta nu înseamnă că datele tale personale vor fi șterse din baza lor de date. De fapt, vor rămâne acolo pentru totdeauna.