147 de perechi emoționate au spus cel mai important ”DA” în grup, într-un eveniment născut din mândrie!

O superstiție spune că aduce ghinion să vezi altă mireasă în ziua nunții tale. Este o superstiție în care nu cred 147 de femei, mai tinere sau mai în vârstă, care au decis să se marite în același timp.

Evenimentul a devenit o tradiție în Serbia, unde autoritățile organizează o astfel de nuntă în fiecare an. Mii de cupluri s-au căsătorit în acest mod în aproape două decenii de când a devenit o tradiție să se spuna "Da" într-un glas.

147 de mirese emoționate și tot atația miri au spus cel mai important "Da" din viața lor, în cor, în fata primăriei din Belgrad, împodobită cu baloane. Viceprimarul capitalei sârbe a oficiat ceremonia si i-a declarat pe toți, în același timp, soț și soție.

Cei mai tineri dintre miri au 21 de ani, iar cei mai vârstnici se laudă cu peste șapte decenii de viață.

Un cuplu impresionat și fascinat de nunta colectivă devenită tradiție a venit tocmai din Costa Rica, pentru a se casatori la Belgrad.

Nunta colectivă înseamna pentru cei aflați la inceput de drum și niște economii, deloc de neglijat. Rochiile de mireasa si cazarea la hotel au fost plătite de primarie. In plus, autoritatile locale le-au daruit si carucioare celor 20 de cupluri care asteapta deja un copil. In urma unei trageri la sorti, alte familii au primit in dar cate o lună de miere in Serbia si mobila pentru casa nouă.

 

Sursa: stirileprotv