10 fertilizări in vitro gratuite pentru cuplurile cu venituri mici

Asociaţia „Şi eu am dreptul să fiu părinte!”, fondată de medicul Marilena Băluţă, care are clinică şi în Bradu, lansează un proiect-pilot prin care un ONG susține financiar 10 proceduri de fertilizare in vitro pentru cuplurile cu venituri mici.

Proiectul este derulat în colaborare cu Clinica Medicum din București, în cadrul căreia se vor realiza procedurile. Prin Campania „Newborn” se vor realiza primele proceduri gratuite de fertilizare in vitro pentru cuplurile diagnosticate cu infertilitate, dar care nu îşi permit costurile pe care le presupune o asemenea intervenţie.

„Dacă vă aflați în imposibilitatea de a deveni părinți sau dacă în familia sau în cercul de prieteni există cupluri care încearcă de ani buni să conceapă, dar nu reușesc pe cale naturală, nu vă pierdeți speranța! Există o șansă chiar și pentru familiile care nu au foarte mulți bani. Pentru a beneficia de aceasta, grăbiți-vă însă să vă depuneți dosarele!”, este mesajul transmis de către Asociaţia „Şi eu am dreptul să fiu părinte!”.

CITEȘTE ȘI ... Atenție, soferi! Drumuri închise din cauza condițiilor meteo!

Cei care doresc să beneficieze de această oportunitate care îi va transforma în părinţi trebuie să îşi depună dosarele în perioada 30 octombrie - 30 noiembrie 2017. Va urma analiza acestora între 1 și 20 decembrie 2017, iar pe 21 decembrie se va afişa lista cu cele 10 cupluri selectate.

Înscrierile se fac la Clinica Medicum, Bd. Mircea Eliade, nr. 18, București, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-11.00.

Pentru a fi eligibili în acest program, trebuie să îndepliniţi următoarele condiţii:

- vârstă mai mare de 18 ani;

- venituri mai mici de 4.000 lei/cuplu;

- partenera să fie angajată cu carte de muncă pe perioadă nedeterminată;

- cartea de muncă să aibă vechime de cel puţin un an;

- cuplul să facă dovada veniturilor printr-o adeverință eliberată de ANAF;

- cuplul să facă dovada achitării impozitelor la zi printr-un certificat fiscal eliberat de ANAF;

- documente medicale din care să reiasă diagnosticul de infertilitate și indicația de fertilizare in vitro.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa şi site-ul saveyourfertility.ro, sau apelând 0755.688.984.

CITEȘTE ȘI ... Se deschide un nou magazin pentru piteșteni


Această campanie este posibilă prin prisma sponsorizărilor primite de către asociaţia „Şi eu am dreptul să fiu părinte!”, care continuă campania de strângere de fonduri, pentru a putea aduce bucuria unui copil în cât mai multe cupluri. Pe pagina de socializare a ONG-ului, s-a pornit o campanie de vânzare a unor obiecte decorative pictate manual, iar sumele colectate vor merge în contul asociaţiei.