1 milion de euro pentru un nou drum care va lega Moşoaia de Piteşti

Administraţia locală din Moşoaia a primit aprobare pentru unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de investiţie finanţate din fonduri europene.

S-a accesat un milion de euro, bani ce vor fi utilizaţi pentru construirea unei artere ocolitoare a Piteştiului, de 3,5 km, ce va lega drumul naţional Piteşti – Drăgăşani de drumul naţional Piteşti – Băbana, în zona Smeura.  Acest drum va facilita accesul localnicilor în municipiul Piteşti, pe o altă rută decât cea existentă.

CITEȘTE ȘI ... Cum ar putea arăta întrebarea pentru Referendum?

În acest moment s-a depus studiul de fezabilitate şi urmează întocmirea proiectului tehnic.

După ce se vor parcurge toate procedurile necesare, se vor începe şi lucrările în teren, ceea ce s-ar putea întâmpla chiar în acest an. Pe lista de investiţii, ce interesează locuitorii comunei din vecinătatea Piteştiului, este şi finalizarea reţelei de gaze. În prezent, 75% din comună este acoperită de reţeaua care furnizează această utilitate, însă se doreşte încheierea lucrării, care s-a dovedit extrem de costisitoare. În 2016, s-a încheiat şi realizarea reţelei de canalizare, realizată în cadrul proiectului implementat de Apă Canal 2000 SA. 

Sursa Saptamanalul Ancheta