UPDATE: 1 Mai - dansuri folclorice, muzică populară și multă distracție la Mioveni

UPDATE ORA 13:30

În zona de picnic, de pe platoul Făget, distracția continuă și astăzi. Artiștii din cadrul Ansamblurilor Folclorice Doina Bascovului și Carpați din Muscel, vor încânta publicul în această după-amiază.

 

UPDATE ORA 20:00

Pentru persoanele care nu au mijloace de transport sau nu pot ajunge pe Platoul Făget cu microbuzele de pe traseul Mioveni-Faget, Primăria Mioveni va pune la dispozitie, luni, un microbuz special.

Cursele se vor efectua la orele 16.30, 17.00. si 17.30 spre zona de picnic, iar întoarcerea se va efectua la orele 19.30, 20.00 si 20.30. Plecarea va fi din fața primariei. Locurile în microbuz sunt limitate.

"Sărbătoarea muncii, primăverii și a bucuriei" de la Mioveni a debutat în această după amiază, în zona de picnic de pe Platoul Făget.

CITEȘTE ȘI...MIOVENI: Program de excepție de "Sărbătoarea muncii, primăverii și a bucuriei"

Cu această ocazie Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care invită toți locuitorii Mioveniului la distracție:
”Până la căderea nopții vă așteptăm cu muzică populară, dansuri folclorice, distracție, grătare pline cu bunătăți tradiționale și multă voie bună.”