1 IUNIE DE POVESTE! Centrul Cultural Mioveni și Primăria Orașului Mioveni au pregătit surprize și competiții de excepție

Micuții care doresc să participe la competițiile organizate, vor primi câte un tricou și o șapcă, iar câștigătorii vor fi recompensați prin diplome, cupe și medalii.

Copiii se vor distra pe cinste de 1 iunie în orașul Mioveni, o mulțime de activități fiind puse la cale special pentru ei. Surprizele vor fi pregătite de Centrul Cultural Mioveni și primărie.

Începând cu ora 10:00, copiii sunt așteptați în Centrul Civic Mioveni pentru o serie de activități: desene pe asfalt, concurs de baschet- aruncări la coș de streetbal și jocuri demonstrative de tenis de masă. Totodată, la Centrul Cultural Vechi se va desfășura competiția de șah- „Cupa Vasile Costescu”.

La ora 11:00, copiii și adolescenții sunt așteptați la o partida de cross care avea loc la Baza Sportivă Dacia sau pe terenul de fotbal Colibași (lângă calea ferată) la meciuri amicale între grupele CS Mioveni 2007, 2008, 2009, 2010.

Spectacolele de magie sau iluzionism nu vor lipsi nici ele. Astfel, cei care sunt în căutarea magiei, sunt așteptați de la ora 16:00 în Centrul Civic. Tot atunci se va organiza un flashmob, dar și o întâlnire cu personaje din povești și desene animate.

La ora 17:30, cei mici vor putea asista la demonstrații de judo, karate și baschet, iar la ora 18:00 sunt așteptați la Bazinul didactic de înot pentru demonstrații de înot.

De asemenea, un spectacol oferit de artiștii Centrului Cultural Mioveni va avea loc la ora 18:00 în Centrul Civic. Mara Bratu, Claudia Ghena, Valentin Poenaru, Ramona Bălășoiu, Alina Grigoriu, Anne Mary Dumitru, Ștefania Vorovenici, Ștefania Voicu și trupa The Slide Down sunt cei care vor da startul distracției.

Începând cu ora 10:00, trupa Blue Band va susține un concert de excepție.